Palvelut - Sähköasennukset

    Sähköasennukset

    Kaikki sähkötyöt kannattaa aina teetättää ammattilaisilla – vaikka olisikin kyse vain pienestä pistorasian korjaustyöstä.

    Teemme yli 30 vuoden kokemuksella sähköasennuksia ja -urakoita yksityisille asiakkaille, yrityksille, rakennusliikkeille, teollisuuslaitoksille ja taloyhtiöille. Sähköurakointikohteet voivat olla uudisrakennus- ja saneerauskohteita. Sähköalan ammattilaisina meillä on valtuutus tehdä kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen ja huoneistojen sähköasennustyöt pienasennuksista ja valaistusasennuksista aina erikoissähkökeskusten vaihtourakoihin saakka. Lisäksi teemme antenniasennuksia ja aurinkosähköjärjestelmien asennuksia.

    Sähköasennuksissa käytämme aina laadukkaita ja kestäviä sähkötuotteita ja -tarvikkeita, jotka mahdollistavat ripeät ja kustannustehokkaat asennustyöt sekä kestävät ratkaisut. Pyydä meiltä tarjous sähköurakasta tai voit tilata sähköasennukset myös tuntityönä.

    Yksityisasiakas, muista hyödyntää kotitalousvähennys! Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä saa kotitalousvähennystä 50% työn osuudesta, jopa 2400 euroa henkilöä kohden, kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä.